x
Er zijn vandaag al 3 afspraken gemaakt

Vergelijk autoverzekering

Koopt u een nieuwe of tweedehands auto, dan zijn er enkele dingen die u dient te regelen. Eén daarvan is de verzekering. Voor die autoverzekering heeft u de keuze uit diverse dekkingen. De WA-verzekering is de basisverzekering. Deze is wettelijk verplicht en is de goedkoopste optie, omdat u alleen uw aansprakelijk bent voor schade die u bij anderen toebrengt. Schade aan uw eigen voertuig wordt dus niet vergoed.

Een andere optie is WA + beperkt casco. Hierbij wordt uw auto gedekt tegen gebeurtenissen die de auto kunnen beschadigen of waardoor u uw voertuig geheel kwijtraakt: diefstal, brand, joyriden, hagelstenen, enzovoort. Schade aan uw auto door ongelukken wordt niet vergoed.

Dan is er nog de volledig casco-verzekering. Hierbij wordt u tegen de voorgaande gebeurtenissen verzekerd, maar bent u ook compleet gedekt bij ongelukken, slippartijen, vandalisme en te water raken. Dit is de duurste optie van de drie, maar geeft u wel maximale gemoedsrust.

Alle verzekeraars bieden deze drie opties, maar hun premies hiervoor lopen sterk uiteen. Vergelijk elke autoverzekering daarom aandachtig als u niet teveel wilt betalen. En omdat het vergelijken van autoverzekeringen heel wat tijd in beslag kan nemen, helpt Garagescout u een handje.

Eenvoudig online vergelijken

Een autoverzekering neemt u niet zomaar. Eerst maakt u een keuze uit één van de drie basisopties die we hierboven bespraken. Vervolgens vergelijkt u de prijzen en de precieze dekkingen, om uiteindelijk de beste verzekering te vinden in uw situatie. Garagescout bespaart u met deze online tool heel wat tijd. U vult enkele gegevens over uzelf en de te verzekeren auto in en wij berekenen snel de premies die u bij verschillende verzekeraars betaalt. Vervolgens boekt u direct zelf bij de verzekeraar van uw keuze.

Bespaar tijd en geld met onze handige vergelijkingstool. Waar wacht u nog op? Vergelijk uw autoverzekering meteen. In een kwestie van seconden weet u hoeveel u kunt besparen.

Ook voor goedkoper onderhoud

Wij helpen u graag om goedkoper te rijden. Behalve voor het vergelijken van autoverzekeringen, bent u bij ons aan het juiste adres voor goedkoop onderhoud. Bekijk in onze online tool welke garages in uw buurt betrouwbaar zijn, hoeveel ze voor bijvoorbeeld een kleine beurt rekenen en welke beschikbaar zijn op de datum die u voor ogen heeft. Vervolgens boekt u in een oogwenk een afspraak.