x
Er zijn vandaag al 5 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

Laat uw auto APK keuren in Den Haag!

Moet uw auto APK gekeurd worden en wilt u dit doen in Den Haag? Vergelijk alle APK tarieven in Den Haag in één overzicht. Maar wordt uw auto afgekeurd? Dat betekent dat u in principe niet langer gebruik mag maken van de openbare weg, met uw auto. De kans is groot dat er iets aan de hand is met de veiligheid van uw auto, of u er rekening mee dient te houden dat deze niet voldoet aan de normen op het gebied van het milieu. In dat geval kunt u er na de APK in Den Haag voor kiezen om een reparatie uit te laten voeren, of hier binnen 2 maanden voor te zorgen.

Twee maanden de tijd

Op het moment dat uw auto niet door de APK in Den Haag heen komt heeft u tot maximaal 2 maanden de tijd om de benodigde reparaties uit te laten voeren. U kunt er daarmee voor zorgen dat de auto weer in orde is, waardoor u de keuring alsnog met succes kunt laten uitvoeren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u nieuwe banden aanschaft, of dat u een reparatie uit laat voeren. U mag tijdens deze twee maanden overigens alleen van het keuringsstation, naar de garage rijden. Verder mag u na een afkeuring tijdens de APK in Den Haag de weg niet meer op.

Nieuwe APK in Den Haag

Op het moment dat u na de APK in Den Haag een reparatie uit heeft laten voeren is het van belang deze daarna opnieuw te laten keuren en af te laten melden bij de RDW. U zorgt er op die manier voor dat u toch kunt rekenen op de APK-keuring, om op een veilige manier met uw auto de weg op te kunnen. Een afkeuring tijdens een APK in Den Haag hoeft wat dat betreft niet tot problemen te leiden, maar het is van belang om tijdig voor de reparatie of vervanging te zorgen.

Garages in APK Den Haag7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.