x
Er zijn vandaag al 4 afspraken gemaakt

Kosten grote beurt

Om uw auto rijwaardig te houden is een periodieke kleine beurt essentieel. Maar van tijd tot tijd heeft u auto ook een grote beurt nodig. Dan worden versleten onderdelen vervangen, zoals de distributieriem, de koppakking of zelfs de complete motor. Vergeleken met een kleine beurt heeft u met een grote beurt uiteraard heel wat meer kosten.

Grote beurt of kleine beurt, bij Garagescout.nl helpen wij u een betaalbare garage bij u in de buurt te vinden door middel van een gebruiksvriendelijke zoekmachine. Hoe het werkt? U geeft aan welke klus geklaard moet worden, welke datum u het beste uitkomt en –niet onbelangrijk– wat uw postcode is. Klik op ‘zoeken’ en u ziet wat de kosten van bijvoorbeeld een grote beurt en APK-keuring zijn bij garages in uw directe omgeving.

Alleen betrouwbare garages

U wilt niet te hoge kosten betalen voor een grote beurt, maar tegelijkertijd wilt u zeker van zijn dat het werk goed wordt gedaan, dat defecten tijdig worden opgespoord en dat alleen onderdelen worden vervangen die daar werkelijk aan toe zijn. Samengevat zoekt u een betrouwbare garage en wat dat betreft bent u aan het juiste adres; Garagescout.nl zet namelijk alleen gerenommeerde garages in haar database. Zo weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt. Probeer het zelf!

Online afspraak maken

Bij Garagescout.nl blijft het niet bij een overzicht van betrouwbare garages en hun prijzen. U ziet namelijk alleen de garages die op de gekozen dag beschikbaar zijn om uw auto een grote beurt te geven. Ook ziet u de kosten van de grote beurt en de afstand tot de postcode die u invoert. Dat kan bijvoorbeeld de postcode van uw woning zijn, maar net zo goed die van uw werk. Want veel tijd verliezen met het wegbrengen en halen van uw auto is niet prettig.

Vervolgens maakt u snel en makkelijk een afspraak voor die grote beurt. Hiervan krijgt u een bevestiging per e-mail. En om er zeker van te zijn dat u deze afspraak niet vergeet, krijgt u er enkele dagen vóór de afspraak een herinnering van. Wel zo handig, nietwaar?