x
Er zijn vandaag al 9 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

APK in Rotterdam

Wilt u uw APK in Rotterdam uit laten voeren? Houd er rekening mee dat de kosten uit twee delen bestaat. Het gaat natuurlijk om het keuren zelf, maar daarnaast ook om het afmelden van uw auto bij de RDW. Bovendien kan er bij een APK in Rotterdam sprake zijn van een viergastest of een roetmeting, afhankelijk van de auto waar u gebruik van maakt.

Uitvoering van de APK keuring in Rotterdam

De kosten van de APK in Rotterdam bestaat allereerst uit het laten uitvoeren van de keuring. Hier gaat tijd in zitten, omdat de keurmeester goed dient te kijken naar een aantal onderdelen van de auto. Uiteraard zijn de kosten voor de keuring exclusief de kosten voor eventuele materialen die er vervangen dienen te worden. Op het moment dat tijdens de APK in Rotterdam blijkt dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn dient u de kosten daarvoor apart te betalen.

Afmelden bij de RDW

Daarnaast dient u er tijdens de APK in Rotterdam rekening mee te houden dat u kosten dient te betalen voor het afmelden van de auto bij de RDW. Op het moment dat u dit niet zou laten doen, weet de RDW niet van de keuring en kan het zijn dat u met een verlopen APK keuring op de weg zit. Dit is in Nederland verboden, waardoor het van belang is dat de afmelding op de goede wijze verloopt. De kosten voor de APK in Rotterdam bestaat wat dat betreft uit twee delen, waarover de garage u natuurlijk meer kan vertellen.

Garages in APK Rotterdam7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.