x
Er zijn vandaag al 4 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

APK Utrecht online regelen

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK? Utrecht is een grote stad die u een ruime keuze uit garages biedt. Zoveel dat het makkelijk is om door de bomen het bos niet meer te zien. Wanneer u nieuw in de stad bent of vorig jaar een slechte ervaring omtrent uw APK in Utrecht had, zult u op zoek zijn naar een betrouwbare autogarage die tegelijkertijd betaalbaar is. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig helpt Garagescout.nl u hierbij met een handige online tool. Hieronder leggen wij u uit hoe u in enkele seconden een afspraak bij een geschikte garage maakt.

Stap 1: welke klus?

De eerste stap naar het vinden van de juiste garage zet u door aan te geven welke klus geklaard moet worden. Omdat een APK-keuring vaak de aanleiding is voor onderhoud, geven wij u deze opties ook. Maak daarom uw keuze uit één van de drie mogelijkheden:

Stap 2: uw postcode in Utrecht

Om de dichtstbijzijnde garage met beschikbaarheid voor de gewenste klus te vinden, hoeft u niet zelf op de kaart van Utrecht te zoeken. In plaats daarvan vult u eenvoudigweg uw postcode in, waarna onze online tool het rekenwerk voor u doet. Na het invullen van uw postcode in Utrecht is het alweer tijd voor de derde en laatste stap.

Stap 3: prik een datum

Het mooie van Garagescout.nl is dat u zelf bepaalt wanneer u de APK-beurt in Utrecht wenst te reserveren. Welke dag van de week komt u het beste uit? Kies op de kalender de meest geschikte datum en klik op ‘Zoeken’. Vervolgens ziet een lijst met betrouwbare garages in uw buurt die op die datum beschikbaarheid hebben.

De afspraak maakt u niet met Garagescout.nl, maar direct met de garage van uw keuze. Deze zal tevens rekening houden met het tijdstip dat u het beste schikt. Wanneer de afspraak bevestigd is, stuurt Garagescout.nl u tijdig een herinnering, zodat u de afspraak niet vergeet. Dus waar wacht u op? Probeer onze zoekfunctie en ervaar waarom steeds meer mensen Garagescout.nl inschakelen voor APK in Utrecht.

Garages in APK Utrecht7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.