x
Er zijn vandaag al 8 afspraken gemaakt

Profile Tyrecenter

Profile Tyrecenter is dé merkonafhankelijke Hyperspecialist voor alle soorten voertuigen. Van alle merken, typen en bouwjaren. Met 187 vestigingen in Nederland is Profile Tyrecenter een grote Nederlandse aanbieder van APK-Keuringen. Ook al doet de naam anders vermoeden, bij Profile Tyrecenter kunnen consumenten voor vrijwel al het auto-onderhoud en ook voor een APK – Keuring terecht.

Profile Tyrecenter biedt gespecialiseerde bandenservice voor alle soorten voertuigen en levert een zeer breed gamma aan bandenmerken: A-merken, B-merken en huismerken. De formule onderscheidt zich door haar onafhankelijke advies, haar hoogstpersoonlijke service en de 24/7 online diensten. Profile Tyrecenter biedt naast banden en velgen ook compleet auto-onderhoud en APK voor personen- en bestelwagens. Alle vestigingen van Profile Tyrecenter zijn in Nederland gecertificeerd door de VACO, de branchevereniging voor de banden- en wielenbranche.

Profile Tyrecenter is een organisatie dat bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor u als klant.