x
Er zijn vandaag al 6 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

Laat uw auto APK keuren in Breda!

Is het weer die tijd van het jaar? Wanneer uw auto aan APK toe is, geeft Breda u de keuze uit vele garages. Maar welke is betrouwbaar en kost u geen veel geld? Prijsverschillen zijn er altijd, vooral wanneer u ook een kleine of grote beurt laat uitvoeren. Garagescout.nl maakt die verschillen inzichtelijk voor u. Probeer onze garage-zoekmachine vandaag nog uit.

Houd uw auto in topvorm

Uw voertuig gaat langer mee als u hem periodiek onderhoudt. Bij een kleine beurt worden o.a. de vloeistoffen bijgevuld en de filters vervangen, maar bij een grote beurt gaat de monteur een checklist van tot wel 100 items langs. Deze checklist is opgesteld door de fabrikant van uw auto. Met regelmatig onderhoud zorgt u er tevens voor dat de fabrieksgarantie geldig is.

Veiligheid is een andere reden waarom kleine en grote beurten belangrijk zijn. Bij de APK in Breda wordt dan ook vooral gekeken naar die veiligheid: is uw auto goed zichtbaar op de weg? Remt hij krachtig genoeg? Blijft de CO2-uitstoot binnen de perken? De APK is een goede reden om uw auto een onderhoudsbeurt te geven.

Zoek de voordeligste APK

Breda kent een groot aantal garages, zowel rond het centrum als in verder weg gelegen wijken als Prinsenbeek en Ginneken. Het kan een hele klus zijn om al deze garages langs te bellen, op zoek naar de goedkoopste APK-keuring. Gelukkig helpt Garagescout u hierbij. Wij hebben de beste en betrouwbaarste garages in Breda ‘gescout’ en zetten ze voor u op een rijtje.

Hoe dit werkt? Kies eerst of u alleen een APK wenst of ook een kleine beurt of grote beurt wilt laten uitvoeren. Vul daarna uw Bredase postcode in en de dag die u het beste uitkomt. Garagescout.nl zet vervolgens betrouwbare garages op een rijtje die u op nabijheid of prijs schikt. Reserveren doet u daarna met een druk op de knop. Makkelijk, toch?

Garages in APK Breda7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.