x
Er zijn vandaag al 10 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

Laat uw auto APK keuren in  Nijmegen!

Auto’s die al enige tijd in gebruik zijn, moeten jaarlijks gekeurd worden voor de APK. Nijmegen geeft u daarbij de keuze uit vele garages. Heeft u moeite een betrouwbare en voordelige garage te vinden die ook nog eens tijd heeft wanneer het u uitkomt? Garagescout.nl is dan een uitkomst. Hier tovert u in een handomdraai een lijst met de voordeligste garages tevoorschijn. Garages die daarnaast ook nog eens betrouwbaar zijn. Lees verder om te ontdekken waarom Garagescout.nl een revolutie voor de APK in Nijmegen betekent. 

Preventief onderhoud

Om een auto in topconditie te houden en om de fabrieksgarantie te behouden, is het belangrijk om hem periodiek te laten checken. Bij een kleine beurt worden filters vervangen, vloeistoffen ververst en kleine onderdelen vervangen (indien nodig). Bij een grote beurt gaat de monteur een checklist van 50 tot 100 items langs, die is opgesteld door de fabrikant van uw auto.

Preventief onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw auto langer meegaat, maar ook dat uw voertuig veiliger is. En het is vooral die veiligheid waar de APK op hamert: hoe goed doen de remmen het, hoe groot is de uitstoot van CO2, enzovoort.

Waar is de APK het goedkoopst?

Nijmegen barst van de garages. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Welke garage is betrouwbaar? Welke hanteert de beste prijzen? Waar kan ik over vier dagen terecht? Op deze en andere vragen biedt Garagescout.nl antwoord. Voor de APK in Nijmegen hebben we een groot aantal gerenommeerde garages ‘gescout’ die we graag voor u op een rijtje zetten.

Zo werkt het: kies eerst of u alleen een APK wilt of deze wilt combineren met een kleine of grote beurt. Vervolgens voert u uw postcode en de meest geschikte datum in. Garagescout.nl doet daarna de rest van het werk. Hier rolt een mooie lijst met garages uit die u naar keuze op nabijheid of op prijs rangschikt. Na een reservering bij de garage van uw keuze ontvangt u tijdig een herinnering van Garagescout.nl.  Zo is de kans miniem dat u de afspraak vergeet!

Garages in APK Nijmegen7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.