x
Er zijn vandaag al 3 afspraken gemaakt
APK Lisse

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

APK Lisse

De APK-keuring is verplicht en kan gebreken aan het licht brengen. Het liefst wilt u dat voorkomen, zodat u niet apart naar de garage moet om deze gebreken te laten repareren, voordat u opnieuw een keuring boekt. Daarom kiezen veel mensen voor een kleine of grote beurt vóór de APK. Lisse geeft u daarbij de keuze uit een aantal garages, maar welke is betaalbaar en heeft tijd op de door u gewenste datum? En welke garage is betrouwbaar?

Betaal niet teveel

De APK is een jaarlijks terugkerende keuring. Dus waarom zou u hier teveel voor betalen? Garagescout.nl neemt u het werk uit handen en laat u zien hoeveel u bij welke garage in Lisse betaalt. Wij selecteren uitsluitend de beste garages, zodat u waar voor uw geld krijgt. Laat ons u hieronder vertellen hoe makkelijk en snel ons systeem in zijn werk gaat.

Maak online een afspraak

Bellen is er niet bij. Maak eenvoudig online een afspraak voor uw APK in Lisse. Allereerst selecteert u welke klus geklaard moet worden. U heeft hierbij de keuze uit drie verschillende opties:

● APK
Kleine beurt + APK
Grote beurt + APK

Vul vervolgens uw postcode in Lisse in en de datum waarop u deze klus het liefst laat doen. Met één klik op de zoekknop zet u Garagescout.nl aan het werk. Het resultaat? Binnen enkele seconden weet u bij welke garages u terecht kunt en hoeveel u daar betaalt. Naar wens kunt u de straal rondom Lisse vergroten, zodat u ook garages ziet die wat verder weg liggen. In de volgende stap maakt u een afspraak voor de APK-keuring op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Makkelijk, toch? Dus waar wacht u op? Probeer deze handige functie meteen uit. Na het maken van een afspraak ontvangt u hier een bevestiging van en enige dagen vóór de afspraak krijgt u een herinnering. Zo is het onmogelijk dat u de afspraak vergeet!

Ook voor goedkope autoverzekering

Wij vinden dat autorijden betaalbaar moet blijven. Daarom ontwikkelen wij allerlei tools waarmee u kosten bespaart. Vergelijk bijvoorbeeld eens de kosten voor een autoverzekering. Vul uw kenteken en de gewenste dekking in en binnen enkele seconden ziet u hoeveel u kunt besparen.

Garages in APK Lisse7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.