x
Er zijn vandaag al 10 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

APK Maastricht online regelen

Jaarlijks wordt uw auto onder de loep genomen voor de APK. Maastricht wil namelijk dat alle auto’s in de stad aan basisvoorwaarden voor veiligheid voldoen. Voor zo’n keuring kunt u bij allerlei garages in de Maasstad terecht. Maar in plaats van zomaar een garage te kiezen, gaat u het natuurlijk het liefste met betrouwbare en betaalbare monteurs in zee.

Garagescout begrijpt uw zorgen en heeft een strenge selectie uit de beschikbare APK-garages in Maastricht gemaakt. Daarmee weet u zeker dat de voorgestelde reparaties werkelijk nodig waren. Binnen enkele seconden zet u ze op een rijtje en rangschikt u ze op prijs. Daarmee vindt u een betrouwbare garage in Maastricht die ook nog eens prettige prijzen hanteert.

Kleine of grote beurt?

Om niet twee keer naar de keuring te hoeven, zult u er zeker van willen zijn dat uw auto ‘gezond’ is. Heeft uw auto onlangs een grote beurt gehad, dan is er waarschijnlijk geen extra werk nodig. Maar als dat alweer even geleden is, is een APK-keuring het perfecte moment om uw auto te laten controleren. In onze online zoekmachine geven wij u daarom de keuze uit APK, APK + kleine beurt of APK + grote beurt  in Maastricht.

U bepaalt wanneer

Het kan flink druk op de weg zijn in Maastricht. Geen wonder dat u daarom het liefst uw APK-keuring bij een garage om de hoek laat uitvoeren. Voor wie geen garage in de straat heeft, komt Garagescout goed van pas. Sorteer de zoekresultaten op alfabet, op prijs of op afstand tot de postcode die u invoert. Ook handig is dat u bepaalt op welke dag u beschikbaar bent voor een afspraak. Daarnaast kunt u het gewenste tijdstip voor APK in Maastricht aangeven.

Ook voor de goedkoopste autoverzekering

Wij helpen u op allerlei manieren om goedkoper te rijden. De beste manier daarvoor is door kosten te besparen. Daarom hebben wij ook een online tool ontwikkelt waarmee u de kosten van uw autoverzekering verlaagt. Vul uw kenteken en de gewenste dekking in en u ziet snel wat verschillende verzekeraars u in rekening zouden brengen. Uiteraard kunt u in één oogwenk deze verzekering vastleggen.

Garages in APK Maastricht7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.