x
Er zijn vandaag al 3 afspraken gemaakt

Werkwijze

Wilt u een normale APK, een APK met kleine beurt of een APK met grote beurt uit laten voeren? Meld u online aan bij de garage van uw keuze en ontvang direct een bevestiging van uw afspraak. Bovendien kunt u zich inschrijven voor de APK herinnering, zodat u nooit meer vergeet uw auto tijdig te laten keuren. Direct een afspraak maken? Volg ons handige 4 stappenplan:

Zoek op uw postcode

Vul uw postcode in en bepaal de afstand vanaf uw postcode. Klik op zoeken en u krijgt een overzicht van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Selecteer uw garage

Selecteer vervolgens een garage bij u in de buurt. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde garages, waardoor u zeker kunt zijn van een uitstekende mate van vakmanschap. Vul uw postcode in, zodat we u het overzicht aan kunnen bieden van de garages die zich dicht bij u in de buurt bevinden. U kunt daar in de volgende stap een afspraak maken, op een moment dat het u uitkomt.

Selecteer de service

Selecteer de service waar het u om gaat. Wilt u een APK laten uitvoeren, of wilt u een APK met kleine beurt of APK met grote beurt uit laten voeren? Geef het aan, zodat u de juiste afspraak bij de garage naar keuze kunt maken.

Maak een afspraak

Maak uw afspraak via Garagescout.nl, bij de garage bij u in de buurt. Geef de datum en tijd op waarop u de auto graag langs wilt brengen, deel uw autogegevens en uw NAW-gegevens, zodat de garage de afspraak voor u in kunt plannen. Uiteraard ontvangt u van de garage een bevestiging dat de afspraak in de agenda is geplaatst, waardoor u er zeker van bent dat u hier op het gewenste  moment terecht kunt.

Het team van Garagescout.nl maakt het graag u zo gemakkelijk mogelijk. Maak online een afspraak voor uw APK, eventueel in combinatie met een kleine of een grote beurt. De garages bevinden zich door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.