x
Er zijn vandaag al 5 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

Laat uw auto APK keuren in Eindhoven!

Wilt u een APK in Eindhoven laten uitvoeren en heeft u een auto met een dieselmotor? Indien de auto gebouwd is vanaf 1 januari 1980 dient u hiervoor een roetmeting uit te laten voeren. Dit is verplicht vanaf 1 januari 1997 en is wat dat betreft een inmiddels bekend verschijnsel voor de meeste bezitters van auto’s met een dieselmotor. De meting is tijdens de APK in Eindhoven verplicht en zorgt ervoor dat we de motoren in Nederland op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier kunnen gebruiken.

Bouwjaar van de auto

De roetmeting is tijdens de APK in Eindhoven verplicht voor auto’s met een dieselmotor, die gebouwd zijn vanaf 1980. Sinds dat jaar maken de auto’s gebruik van een roetfilter en zouden de auto’s dus minder schadelijke stoffen uit moeten stoten. Om na te gaan of dit inderdaad het geval is zorgen we tijdens de APK sinds 1997 voor een dergelijke controle. Op het moment dat de auto teveel schadelijke stoffen uitstoot is er sprake van een probleem met het oog op het milieu. De auto komt dan niet door de APK in Eindhoven heen, waardoor het van belang is om een reparatie of een vervanging uit te laten voeren.

Roetmeting tijdens APK in Eindhoven

De roetmeting tijdens de APK in Eindhoven zal automatisch voor u worden uitgevoerd, het is niet nodig om dit zelf aan te vragen. In plaats daarvan kijkt de monteur tijdens de APK keuring goed naar de auto, de brandstof en bijvoorbeeld het bouwjaar. Het blijkt hieruit welke onderdelen de keurmeester na dient te kijken. Wat dat betreft kunt u er tijdens een APK in Eindhoven vanuit gaan dat de keuring ook aandacht zal besteden aan de roetmeting. Indien alles in orde is krijgt u de auto weer mee en kunt u hiermee op een veilige en milieuvriendelijke manier de weg op.

Garages in APK Eindhoven7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.