x
Er zijn vandaag al 3 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij

Laat uw auto APK keuren in Amsterdam!

Bent u benieuwd hoevaak u de APK in Amsterdam uit dient te laten voeren, om uw auto voldoende te keuren? Dit is afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Ga hierbij uit van de leeftijd van uw auto, ten opzichte van het jaar 2005. Daarnaast is het van belang om uit te gaan van de brandstof waar u gebruik van maakt. Een dieselauto heeft vaker een APK in Amsterdam nodig dan bijvoorbeeld een auto op benzine of LPG.

Auto’s voor 1 januari 2005

Heeft u een auto met een bouwjaar van voor 2005? Dan dient u de APK in Amsterdam na 3 jaar voor het eerst uit te voeren. Gaat het om een auto van 30 jaar of ouder? Dan is er sprake van een uitzondering en hoeft u de APK in Amsterdam maar eens in de 2 jaar uit te laten voeren. In alle andere gevallen dient  jaarlijks een APK uit te laten voeren, om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op kunt. Auto’s die zijn geregistreerd voor 1960 hoeven niet meer gekeurd te worden.

APK in Amsterdam voor jongere auto’s

Heeft u een meer jonge auto, met een bouwjaar na 2005? Dan dient u de APK in Amsterdam voor het eerst na 4 jaar uit te voeren bij een benzineauto, of voor het eerst na 3 jaar bij een dieselauto. Een dieselauto laat u daarna jaarlijks controleren. Voor uw benzineauto dient u daarna twee keer om de 2 jaar terug te komen. Daarna dient u de APK in Amsterdam ieder jaar uit te laten voeren.

Garages in APK Amsterdam7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.