x
Er zijn vandaag al 9 afspraken gemaakt

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij
7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.

Grote beurt Eindhoven

U wilt uw auto natuurlijk in zo goed mogelijke conditie houden. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk, vooral als u de APK-keuringen succesvol wilt doorstaan. Een kleine beurt op z’n tijd houdt uw auto veilig, terwijl de grote beurt dieper graaft en ernstiger problemen voortijdig uitschakelt. Concreet volgen monteurs bij een grote beurt een checklist van zo’n 50 tot 100 items, die is opgesteld door de autofabrikant. Elk item op de lijst wordt gecheckt en indien nodig gerepareerd of vervangen. Bij een kleine beurt daarentegen worden zo’n 20 onderdelen onder de loep genomen.

Is uw auto weer toe aan een grote beurt? Eindhoven geeft u daarvoor de keuze uit diverse garages, maar aan welke vertrouwt u uw auto toe? En, ook niet onbelangrijk, wat zijn de prijzen die deze garages hanteren? Garagescout.nl beantwoordt deze vragen voor u. Lees verder voor meer informatie over onze gratis service.

Vind een betaalbare garage

We zeiden het hierboven al: voor de grote beurt in Eindhoven heeft u meerdere opties, wat het maken van de juiste keuze moeilijker maakt. Wij maken de keuzes inzichtelijk met een handige tool. In enkele muisklikken ziet u welke garages u in de buurt beschikbaar zijn op de door u gewenste datum. Op een kaart ziet u de precieze locaties en de prijs van de grote beurt staat er ook bij. En reserveren? Dat doet u eenvoudig online. Garagescout.nl stuurt u tijdig een herinnering, zodat u uw afspraak niet vergeet.

Ook voor APK-keuringen

Heeft u een grote beurt in Eindhoven nodig en is het tevens tijd voor de APK-keuring? Bespaar tijd en geld door beide handelingen tegelijkertijd te reserveren. Na een grote beurt is de APK-keuring slechts een formaliteit. Dus waar wacht u nog op? Zet onze garagezoekmachine nu meteen aan het werk. Uw auto zal u dankbaar zijn.

Garages van de maand
BANDEKOVennestraat 33, Lisse

Bandeko staat al meer dan 25 jaar lang klaar voor uw autoservice, velgen, banden, uitlaten, APK, Accu's, sneeuwkettingen, onderhoud- beurten, inbouwservice om u mobiel te houden.

Kwik-Fit HillegomSatellietbaan 14A, Hillegom

Kwik-Fit Hillegom doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Iedere dag staat er deskundig personeel voor u klaar. Klanten beoordelen dit filiaal met een 8,9!

Kwik-Fit NoordwijkVan de Mortelstraat 260, Noordwijk

Kwik-Fit in Noordwijk biedt een uitgebreid servicepakket aan. Ze verzorgen o.a. APK keuring, de grote/kleine beurt, aircoservice en het balanceren/uitlijnen van uw wielen.

Alle auto onderhoud garages