x
Er zijn vandaag al 10 afspraken gemaakt
Kleine beurt Voorhout

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij
7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.

Kleine beurt Voorhout

Uw auto is een kostbaar bezit. Wanneer u hier goed voor zorgt, kunt u er vele jaren plezier van hebben. Preventief onderhoud van uw voertuig is daarom belangrijk. Voor dat preventief onderhoud heeft u bij garages de keuze uit een grote beurt en een kleine beurt.

Voorhout biedt u de keuze uit verschillende garages. Op deze site helpen wij u deze keuze tussen deze garages makkelijker te maken. Maar voordat wij u uitleggen hoe dat werkt, is het goed om even stil te staan bij de kleine beurt: wat houdt dit precies in en waarin verschilt het van de grote beurt?

Controle op 20 belangrijke punten

Eerst maar eens naar die grote beurt kijken. Hierbij wordt een fabrieks-checklist van maar liefst 50 tot 100 items afgewerkt. De kleine beurt bekijkt de meest kritische punten hiervan, wat neerkomt op een twintigtal aandachtspunten. Enkele hiervan zijn de filters, de vloeistoffen, de banden, remmen en de uitlaat. En laten dit nu ook precies de dingen zijn waar monteurs naar kijken tijdens de APK-keuring. Een kleine beurt kan u veel narigheid voorkomen.

Kleine beurt vóór APK

Voorhout kent meerdere garages die uw auto een kleine beurt kunnen geven. Daarnaast zijn vele van deze garages ook gemachtigd om een APK-keuring te verzorgen. Is het weer tijd voor de APK, dan is er geen beter moment voor een kleine beurt. Zet de beschikbare garages en hun prijzen eenvoudig op een rij met onze online tool.

Hoe het werkt? Vul uw postcode in Voorhout in en geef aan op welke datum u de kleine beurt (en eventueel de APK) wenst te plannen. Eén muisklik en u heeft een overzicht van de dichtstbijzijnde garages en hun prijzen. U zult zien dat er verrassend voordelige garages tussen zitten. Dus profiteer meteen van onze gratis online service en zoek nu uw garage.

 

Garages van de maand
BANDEKOVennestraat 33, Lisse

Bandeko staat al meer dan 25 jaar lang klaar voor uw autoservice, velgen, banden, uitlaten, APK, Accu's, sneeuwkettingen, onderhoud- beurten, inbouwservice om u mobiel te houden.

Kwik-Fit HillegomSatellietbaan 14A, Hillegom

Kwik-Fit Hillegom doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Iedere dag staat er deskundig personeel voor u klaar. Klanten beoordelen dit filiaal met een 8,9!

Kwik-Fit NoordwijkVan de Mortelstraat 260, Noordwijk

Kwik-Fit in Noordwijk biedt een uitgebreid servicepakket aan. Ze verzorgen o.a. APK keuring, de grote/kleine beurt, aircoservice en het balanceren/uitlijnen van uw wielen.

Alle auto onderhoud garages