x
Er zijn vandaag al 6 afspraken gemaakt
APK Voorhout

Vergelijk alle garages in uw buurt!

Uitgebreid zoeken Sluiten
Vergelijk eerlijk
De beste deal
Altijd dichtbij
7,5

Erik Boot

Rotterdam | 20140630
“Vergelijken en kopen op één platform! Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”
8

M.G. de Groot

Aalsmeer | 20140630
“Alle diensten en garages te vinden op een plek, perfect om je zoektocht naar de juiste garage te beginnen.”
7

Suzanne le Feber

Lisse | 20150713
“Vergelijken en kopen op één platform@ Garagescout.nl is een up-to-date platform met een breed aanbod van producten en diensten, duidelijk inzicht in de aanbieders.”

Bespaar op auto onderhoud!

Jaarlijks moet bijna iedere auto een onderhoudsbeurt ondergaan. U kunt hiervoor bij veel garages terecht, maar de vraag is altijd of ze tijd hebben wanneer u beschikbaar bent. De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Garagescout.nl helpt u om snel een geschikte garage te vinden, bij u in de buurt. Bij Garagescout.nl vult u uw postcode in en selecteert u eventueel een datum, waarna een klik op ‘Zoeken’ u een overzicht geeft van garages waar u op de gewenste dag terecht kunt voor een onderhoudsbeurt.

Ook voor APK, kleine beurt en grote beurt

Vaak wordt een APK-keuring voorafgegaan door een kleine beurt om ervoor te zorgen dat de auto krachtig genoeg remt en dat de lichten werken. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de zaken die een monteur controleert en reviseert bij een kleine beurt. Om ervoor te zorgen dat u niet teveel betaalt, vergelijkt u bij ons de prijzen van garages bij u in de buurt. Ook voor een grote beurt kunt u alle prijzen bij u in de buurt met elkaar vergelijken!

Garagescout.nl is geheel onafhankelijk vergelijkingswebsite en werkt alleen samen met de beste garages bij u in de buurt.

APK Voorhout

Nieuwere auto’s dienen niet zo vaak gekeurd te worden, maar vanaf een ‘leeftijd’ van vijf jaar worden ze jaarlijks onder de loep gelegd. Deze Algemene Verplichte Keuring staat beter bekend onder de afkorting APK. Voorhout is één van de gemeenten waarin u zo’n APK-keuring kunt laten uitvoeren, wat prettig is als u in deze plaats woont of werkt.

Maar wat kost de APK in Voorhout en bij welke garages kunt u terecht wanneer het ú uitkomt? Bij Garagescout.nl zet u de mogelijkheden in een paar muisklikken op een rij.

Wat wordt gekeurd bij de APK?

In Voorhout wordt, net als bij alle andere APK-garages in Nederland, gekeken naar 13 kritische punten. Deze kunnen we onderverdelen in drie categorieën: verkeersveiligheid, milieuvriendelijkheid en registratie. Vooral de categorie verkeersveiligheid is uitgebreid. APK-monteurs kijken naar de remmen, wielophanging, stuurinrichting, schokdempers, verlichting, banden en carrosserie. Deze kunnen dus maar beter in orde zijn!

Om er zeker van te zijn dat uw auto met vlag en wimpel voor de APK in Voorhout slaagt, kunt u ervoor kiezen uw auto vóór de keuring een onderhoudsbeurt te geven. Bij een kleine beurt vervangt de garage de filters, verversen de monteurs de vloeistoffen en vervangen ze, indien nodig, kleine onderdelen. Bij een grote beurt komt een checklist van maar liefst 50 tot 100 items kijken. Deze lijst is opgesteld door uw autofabrikant.

Zoek nu de beste garage

Als het gaat om een APK-keuring in Voorhout, eventueel aangevuld met een kleine of grote beurt, is de prijs natuurlijk belangrijk. Maar dat mag niet het enige criterium zijn. U wilt er ook zeker van zijn dat uw auto goed onderhouden wordt. Wij van Garagescout.nl verzamelen daarom alleen de beste garages en rangschikken deze op prijs.

Probeer het nu meteen! Vul uw postcode in Voorhout of alleen de plaatsnaam. Wij zetten in een oogwenk de garages op een rijtje waar u terecht kunt. Ook zit u de prijs. Reserveer eenvoudig online en wij sturen u een e-mail om u aan uw afspraak te herinneren.

Garages van de maand
BANDEKOVennestraat 33, Lisse

Bandeko staat al meer dan 25 jaar lang klaar voor uw autoservice, velgen, banden, uitlaten, APK, Accu's, sneeuwkettingen, onderhoud- beurten, inbouwservice om u mobiel te houden.

Kwik-Fit HillegomSatellietbaan 14A, Hillegom

Kwik-Fit Hillegom doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Iedere dag staat er deskundig personeel voor u klaar. Klanten beoordelen dit filiaal met een 8,9!

Kwik-Fit NoordwijkVan de Mortelstraat 260, Noordwijk

Kwik-Fit in Noordwijk biedt een uitgebreid servicepakket aan. Ze verzorgen o.a. APK keuring, de grote/kleine beurt, aircoservice en het balanceren/uitlijnen van uw wielen.

Alle auto onderhoud garages